Trainen en bewegen

 

Vitaliteit gaat over de ervaring van meer vrijheid om meer uit het leven te kunnen halen. Het vermogen om te kunnen bewegen biedt deze vrijheid en leid daarmee tot meer vitaliteit. Fysieke activiteit is dan ook een niet te onderschatten middel om vitaal te worden. Daarnaast is gebleken dat een goed fysiek uithoudingsvermogen je kansen op vroegtijdig overlijden verkleint.

 

Naast de fysieke voordelen, is bewegen ook heilzaam voor de geest. Goed kunnen bewegen biedt namelijk vrijheid, een niet te onderschatten factor voor de geluksbeleving en daarmee vitaliteit. Het is daarom belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit van je bewegen. Want, bewegen is goed, maar goed bewegen is beter.

 

Maar wat houdt dat in, goed bewegen? Aan de hand van een beweegscan analyseer ik je beweegpatronen en detecteer ik eventueel energielekken. Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen op het gebied van trainen en bewegen?

Close

HI, I’M ALICE JANE. I’M A PHOTOGRAPHER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eu lobortis erat. Aliquam lacinia nisi ipsum, non molestie diam molestie eu. Mauris tris tique rhoncus lectus, quis viverra dui pretium in. Vivamus luctus velit eget massa sollicitudin, et blandit nulla sagittis. Nulla elementum pharetra rutrum. Aliquam dapibus, urna vel consectetur pharetra, elit dui efficitur ipsum, nec pharetra erat ipsum eget justo. Nam efficitur diam sit amet ve hicula aliquam.

Close