Ontwerpbureau Navis
/
28 augustus 2020
ValerieVisschedijk-TryOutside64

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is een beleid waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met de specifieke omstandigheden en wensen van medewerkers in de verschillende fasen van hun leven en loopbaan. Duurzame inzetbaarheid richt zich op jong en oud. Voor organisaties is het belangrijk dat alle medewerkers goed inzetbaar blijven. Goed inzetbare medewerkers kunnen beter inspelen op aanpassing van hun takenpakket, verandering in hun loopbaan en ontwikkelingen in de organisatie.’

Als werkgever is het essentieel om je bezig te houden met de duurzame inzetbaarheid van je werknemers. Als een werknemer uitvalt door bijvoorbeeld een burn-out of fysieke klachten kunnen de kosten al snel enorm oplopen. De werknemer die doorbetaald moet worden, inzetten van een nieuwe werknemer en de druk die ontstaat op andere collega’s.

Try Outside helpt je werknemers duurzaam inzetbaar te zijn. Samen onderzoeken we de duurzame inzetbaarheid en leren wij uw bedrijf/organisatie kennen. Try Outside staat voor persoonlijke aandacht waarbij we graag in gesprek en beweging komen met de werknemers. Is er voldoende binding met het bedrijf en voelt de werknemer zich competent. En hoe staat het met zijn gezondheid. 

Bekijk de mogelijkheden van de individuele coaching 

0