Logo Try Outside
Personal (of Duo) Training
Ben jij degene die graag buiten wil sporten en in beweging wil komen.
Persoonlijke aandacht, uitdaging en met plezier trainen onder begeleiding van een Personal Trainer.
Samen stellen we een doel en werken we een plan uit.
Weer in beweging komen, vertrouwen krijgen in je lichaam, een sportief doel of gewoon even keihard sporten onder de juiste begeleiding. Bespreek je wensen.


1 training € 60,-

10 trainingen € 550,-

Duo training € 75,-

Logo Try Outside
Mama Bootcamp
Zwanger Fit
Voel je sterk en fit tijdens en na je zwangerschap. Op een veilige manier leren hoe je sterk en fit kun blijven tijdens de zwangerschap.
Weer in balans
Herstellen na je bevalling. Recent bevallen, maar ook als je na ongeveer 2 jaar het sporten toch weer op wilt pakken.
In een kleine groep een krachttraining buiten. Bewust worden van je ademhaling en deze op de goede manier inzetten. Trainen voor je gezondheid, dagelijks leven en vertrouwen in je lichaam.

10 lessen € 119,-

Logo Try Outside
Training en voeding
Wil jij graag een jaar lang sporten onder begeleiding van een Personal Trainer. En wil je hierbij begeleiding en advies over voeding. We gaan voor een zichtbaar resultaat en langdurig effect. Persoonlijke aandacht, uitdaging en met plezier buiten trainen.

Samen met een Personal Trainer en Vitaliteitscoach een jaar lang aan de slag. Afvallen, een sportief doel of met plezier weer vertrouwen in je lichaam krijgen. Een doel stellen en een plan maken met haalbare subdoelen. Niet even een paar lesjes, maar effectief en gericht aan de slag naar een duurzaam resultaat.

Jaarabonnement € 2500,-