Alert

Je merkt dat je je reserves aan het aanspreken bent.

Je kunt niet meer voldoende herstellen en kan geen rust vinden. Het uit zich in bijvoorbeeld minder slaap, prikkelgevoelig of prikkelbaar, minder aandacht en concentratie. Met het alert pakket krijg je bruikbare tips en praktische handvaten om met jouw signalen aan de slag te gaan.

Zekerheden
Persoonlijk plan
3 sessies
Whats-app/mail contact
Stressanalyse
Direct toe te passen tips
Balans en rust
Ontspanning

Outside the box

Wil jij wat extra’s naast de bruikbare tips en praktische handvaten? Een beetje stress is niet erg, maar je voelt dat het je beïnvloedt in je dagelijks leven. Je merkt dat de stress structurele is en wil dit omzetten. Maar waar moet je beginnen? Met Outside the box ga je op zoek naar de oorzaak van stress. Een boost om je weer fit, vrij en energiek te voelen.

Zekerheden
6 sessies
Alert pakket
In beweging komen
Verandering gegarandeerd
Technieken om beter te slapen
Emoties inzetten
Ervaren werkgeluk

Feel inside & go Outside

Go Outside met bewegen, voelen en denken. Ben je het contact met jezelf kwijt, de controle kwijt en geeft jouw lichaam aan dat je niet meer kunt? Wil je weer rust en energie ervaren in je hoofd en lichaam. Balans en weer genieten van de dagelijkse dingen. Met Feel inside & go Outside komen we actief in beweging, ervaren de natuur en wordt weer fit van binnen en buiten.

Zekerheden
9 sessies
Alert + Outside the box
Lichamelijke signalen aanpakken
Baas over je gedachten
‘voelen’
Ruimte in je hoofd
Leren ontdekken wat echt belangrijk is voor jou