Ontwerpbureau Navis
/
28 augustus 2020
connect-20333_1920

Teamontwikkeling

Vorm je al jaren hetzelfde team, maar wil je toch blijven ontwikkelen? Of is er de afgelopen tijd veel verandering doorgebracht binnen het team en moet je elkaar beter leren kennen? Wat maakt een team een goed werkend team. Ieder team heeft verschillende persoonlijkheden maar hoe vormen deze persoonlijkheden een team? Hoe krijg je binnen een team de neuzen dezelfde kant uit en zorg je ervoor dat iedereen gehoord wordt? Geen eindeloze discussies, maar stappen zetten. Maar hoe bereik je dit?

Teamontwikkeling zorgt ervoor dat je samen teamdoelen kan maken, maar misschien wel het allerbelangrijkste ze ook realiseren. Effectief en efficiënt samenwerken, betrokken worden, het gevoel dat je ertoe doet binnen je team is van enorm belang om een (h)echt team te zijn. Welke waarden zijn van belang binnen jullie team en hoe streef je dit na. Ook is het belangrijk om de kwaliteiten van ieder individu te zien en in te zetten. Goede, eerlijke en open communicatie is vaak het moeilijkste wat er is, maar van enorm belang. Bij Try Outside gaan we elkaars talenten (er)kennen.

Een groep moet zich vormen om een teamgevoel te creëren en dit blijft een continu proces. Hoe kun je ieder individu waardevol maken en in zijn kracht zetten. Op een interactieve manier gaan we het team in kaart brengen en elkaars kwaliteiten leren kennen. Op praktische wijze gaan wij dit direct inzetten. Interactief en direct praktisch? Denk hierbij aan boksen, waarbij je geen Rico Verhoeven hoeft te zijn. Maar ook gaan we naar buiten om samen aan de slag te gaan in de buitensport. Uiteindelijk vertalen we dit naar de voor jullie gewenste situatie. 

Respect en waardering zijn voor Try Outside kernwaarden, welke we inzetten in jullie teamontwikkeling. 

0