Ontwerpbureau Navis
/
28 augustus 2020
Janne Luimes

Vitaliteitsprogramma

Beweeg je bedrijf of organisatie vitaal en fit. Wil jij je werknemers fysiek in beweging krijgen. Of wil je deelnemen aan een sportevenement en je werknemers hier goed op voorbereiden. Aan een bedrijven voetbaltoernooi, hardloopwedstrijd, obstakel run deelnemen of zelf iets organiseren. Met Try Outside werk je aan een fitte werknemer. 

Personal training, small group trainingen of het opzetten van een evenement behoren tot de mogelijkheden. Binnen vitaal en fit staat ook de saamhorigheid van de werknemers centraal. Want hoe leuk is het om samen te sporten en bewegen! Op een andere manier met elkaar omgaan en misschien wel nieuwe kwaliteiten van elkaar ontdekken. Inspanning en ontspanning in één. 

Wat maakt deze opzet uniek? Samen lekker sporten of in beweging zijn, maar daarin ook werken aan je persoonlijke doel. Naast sporten en bewegen kunnen we ook aandacht besteden aan voeding, stress en slaap. Wat is er bij jullie allemaal te verkrijgen in de bedrijfskantine? En hoe ga je om met bijvoorbeeld wisselende- en/of nachtdiensten. 

Samen met Try Outside wordt je bedrijf weer fit van binnen en buiten. 

0