Joost Meinen
Joost

Coach

Ik ben Joost Meinen. Ook ik ben van jongs af aan al dagelijks met sporten of bewegen bezig. Voetbal was hiervoor een goede uitlaatklep voor mij en er ging bijna geen dag voorbij dat ik de bal niet aanraakte.

 

Na het behalen van mijn HAVO-diploma ben ik ergotherapie gaan studeren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hier heb ik veel geleerd over het menselijk lichaam en het brein. Ik vroeg me dan ook vaak af “wat beweegt de mens”.

 

Sinds 2011 ben ik werkzaam binnen voornamelijk de volwassen- en ouderenrevalidatie. Hier merkte ik hoe het vaak lastig is om vaste routines te doorbreken. Wanneer dit toch lukte gaf dat zowel de client als mij een goed gevoel. Dit triggerde mij zo enorm om letterlijk nog meer te verdiepen in “wat beweegt de mens”. De combinatie van cursussen over gedragsverandering en de aanwezige kennis van psychische componenten en het brein zorgden er voor dat puzzelstukjes op zijn plek vielen. Eindelijk snapte ik waarom niet ieder gewenst resultaat behaald werd of de groepsdynamiek niet altijd soepel verliep.

 

Naast mijn werk verzorg ik nog voetbaltrainingen en volg ik momenteel de UEFA-C trainersopleiding. Hier kan ik mijn rol als trainer/coach ook benutten en ben ik vaak bezig met de groepsdynamiek en het teamproces.

 

Het lijkt me leuk om elkaar te ontmoeten en te horen wat jou letterlijk en figuurlijk beweegt.

Close

HI, I’M ALICE JANE. I’M A PHOTOGRAPHER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eu lobortis erat. Aliquam lacinia nisi ipsum, non molestie diam molestie eu. Mauris tris tique rhoncus lectus, quis viverra dui pretium in. Vivamus luctus velit eget massa sollicitudin, et blandit nulla sagittis. Nulla elementum pharetra rutrum. Aliquam dapibus, urna vel consectetur pharetra, elit dui efficitur ipsum, nec pharetra erat ipsum eget justo. Nam efficitur diam sit amet ve hicula aliquam.

Close