Ontwerpbureau Navis
/
23 april 2018
texture-2870745_1920

Persoonlijk leiderschap

Wat is een vitale organisatie? Een vitale organisatie is blijvend in staat om met een hoge snelheid aan de veranderende marktomstandigheden zich aan te passen. Dit vereist creativiteit, alertheid, betrokkenheid, veerkracht en natuurlijk ook een gezonde leefstijl. Try Outside helpt jouw organisatie te ageren. 

Leiderschap is het faciliteren van groepsprestaties en effectiviteit, maar ook beïnvloeden. Succes is het gevolg van een krachtig collectief. Een leider is degene die de groep weet te motiveren en te activeren tot het bereiken van een gemeenschappelijk doel. Waarbij persoonlijk leiderschap een eerste stap is. Wat inspireert jou en waar krijg jij energie van? Hoe wil je anderen inspireren? Try Outside helpt je om antwoorden en richting te geven bij deze vragen. 

Na het persoonlijk leiderschap komt ook de tweede stap; investeren in je medewerkers. De grote tegenhanger van burn-out is het verhogen van de intrinsieke motivatie. Hoe weet jij als leider de motivatie van je groep te verhogen. Werken alle medewerkers in de organisatie vanuit dezelfde waarden? Is er binding met het bedrijf? Hoe kun je eigenschappen van je medewerkers inzetten?  

Persoonlijk leiderschap is ook mogelijk voor privé situaties. Hoe kun jij je eigen effectiviteit vergroten. En het zoeken naar de balans tussen inspiratie, erkenning en sociale druk. Ook in je privésituatie kun je op zoek zijn naar persoonlijk leiderschap. 

Samen met Try Outside op zoek naar de oplossing voor jouw persoonlijk leiderschap. Maak een afspraak en wordt fit van binnen en buiten.

0