Hé (aanstaande) mama!

Heb je het verlangen om voor, tijdens of na je zwangerschap fit en sterk te worden of te blijven? Wil jij ontdekken wat fysiek en mentaal mogelijk is voor jou. Extra goed voor jezelf zorgen tijdens deze bijzondere tijd? Ben je graag buiten aan het sporten onder (bijna) alle weersomstandigheden? Snak je naar meer bewustwording en controle over je lichaam? Trainen onder professionele begeleiding? Dan is de ‘Mama Bootcamp’ perfect voor jou. 

De ‘Mama Bootcamp’ is een krachttraining in een kleine groep op een mooie buitensportlocatie. Op een veilige manier leren hoe je sterk en fit kunt blijven tijdens je zwangerschap en tijdens het herstel na de bevalling. We zijn niet alleen bezig met het wijzende vingertje wat wel en niet mag tijdens het sporten. Juist met de keuzes die je maakt en bewegingen voor je gezondheid, dagelijks leven en een bewustwording en kennis over je eigen lichaam. Weer vol vertrouwen richting de sport of het leven waar jij gelukkig van wordt. 

Gegarandeerd

  • Kracht opbouwen of behouden tijdens of na je zwangerschap
  • Zoveel mogelijk energie tijdens je zwangerschap, voor je bevalling en mama leven
  • Een leven lang bewust bewegen en bewustwording van je houding
  • Klachten herkennen en actie ondernemen hierop 
  • Óók ontspannen 
  • Samen met andere mama’s (in spé) sporten in een enthousiaste groep

Mama! Gun jij jezelf en je kindje een sterke mama? Meld je dan direct aan of neem vrijblijvend contact op voor een gratis proeftraining ‘Mama Bootcamp’

Investering 

10 lessen€ 125,-
30 lessen€ 360,-
30 lessen + voedingsadvies
Pre- en Postnataal 
€ 425,-
Personal Training (10 lessen)€ 550,-

Maandagavond 19.00 – 20:00uur 
Maandagavond 20.00 – 21:00uur 
Bij voldoende animo gaan we zoeken naar een extra moment. 

Over mij 

Janne heeft al ruim 10 jaar ervaring in het verzorgen van bootcamp- en survivaltrainingen. In 2011 afgestudeerd als docent bewegingsonderwijs. En sinds enkele jaren ook actief als Personal Trainer en Vitaliteitscoach. En na de cursus pre- en postnataal fitness coach in mei 2021 gestart met de trainingen ‘Mama Bootcamp’. 

Een mooie woensdagavond en ik sta weer voor een leuke groep de bootcamp training te geven. Deze avond staat ook touwtje springen op het programma. Een aantal dames gaat eerst even naar het toilet om te plassen, alvorens we starten met de workout. Iedereen is er, even een plasje gepleegd, yes we kunnen starten.” 

In mijn jarenlange ervaring met diverse groepstrainingen, Personal Training en als vitaliteitscoach heeft de zwangerschap mij altijd gefascineerd. De lichamelijke ontwikkeling is heel bijzonder tijdens en na je zwangerschap. Dit heeft moeder natuur heel mooi geregeld. Een extra bewustwording, training en focus kan je helpen om wel weer zonder zorgen deel te nemen aan je dagelijkse activiteiten of een sport waar je hart ligt. Want hoe fijn zou het zijn om weer normaal te kunnen rennen, springen en huppelen zonder je zorgen te hoeven maken over misschien een natte broek. Het trainen van je bekkenbodem, eventuele diastase, rug en buik. Hier werken we aan tijdens de ‘Mama Bootcamp’. Fit en sterk tijdens en na je zwangerschap.