Ontwerpbureau Navis
/
24 augustus 2020
Janne Luimes

Bewegen is goed voor je lichaam én je geest. Goed bewegen geeft je de mogelijkheid om overal te gaan en staan waar je wil. Het biedt je vrijheid en daarmee geluk. Daarnaast is werken aan je lichaam belangrijk voor je gezondheid. Je gezondheid wordt onder andere gemeten aan je fysieke kracht- en uithoudingsvermogen. Goed en beter bewegen is enorm belangrijk.  

Ik vind het heerlijk om een training te volgen in een groep. Het praatje en de gezelligheid van het samen sporten. Toch is er dan altijd een trainingsinvulling voor de groep en niet een op maat gemaakt plan voor mijzelf. Het voordeel van personal training is dat het geheel gericht is op jou! Training is je lichaam prikkelen en een beetje verstoren, waardoor het zich weer moet aanpassen en sterker zal worden. Begeleiding of je de oefeningen goed uitvoert en de juiste prikkel die je lichaam nodig heeft. Een goed trainingsplan helemaal gericht op jou en jouw doel, functioneel trainen. 

Waar denk jij aan bij een doelgerichte aanpak en functioneel trainen? Voorbereiden op een marathon/triatlon, wil je blessurevrij kunnen sporten of gewoon fitter worden. Dan kunnen wij met jou aan de slag. Daarnaast kan dit programma goed aangepast worden aan je werksituatie. Moet je bijvoorbeeld veel tillen, maar valt dit je zwaar en ben je ’s avonds uitgeblust. Of moet je als agent de jaarlijkse sporttest weer afleggen en wil je deze goed voorbereiden. Dan kan personal training jou hierbij helpen. Bekijk hier onze pakketten en abonnementen!

In een intake bespreken we jouw doelstelling, hoe jouw dagelijks leven eruitziet, je fysieke ongemakken en jouw beweegpatroon. We starten met een beweegscan en samen werken we aan jouw doel met een vooropgezet plan. Ervaar plezier, enthousiasme, persoonlijke aandacht en natuurlijk een ‘beetje’ uitputting tijdens de training. Regen of zon, sport jij graag buiten in een prachtige groene omgeving? Dan is deze personal training perfect wat voor jou. 

Naast de personal training bieden wij ook de mogelijkheid om een combinatie te maken met vitaliteit. “Fit van binnen en buiten” is ons motto. Gezondheid en vitaliteit wordt vaak samen genoemd en die brug slaan wij graag. Je voedingspatroon, het ervaren van stress of een slaaptekort zijn van invloed op je gezondheid. Door middel van gesprekken en advies kunnen wij hier ook zorg voor dragen. 

Zie jij het zitten of vind jij het fijn om trainen of bewegen onder individuele begeleiding van een personal trainer? Wil je alleen of misschien met een klein groepje (vrienden) trainen onder begeleiding van een personal trainer. Maak dan een afspraak en wordt fit van binnen en buiten. 

0